perjantai 17. heinäkuuta 2015

Lisää murheita

Mies sai tiistaina toisen pidemmän sytostaattitiputuksensa ja nyt on menossa ensimmäinen päivä ilman pahoinvoinninestolääkitystä. Lähti juuri heinää niittämään pellolle, joten ilmeisen kohtuullinen on vointi, kun jaksaa traktorin rattiin! Maanantaina menemme lääkehoitajan pakeille sairaalaan, saamme ohjeet miten otetaan sytostaatit tabletteina kotioloissa. Jotain mystistä niihin liittynee, kun oikein pitää mennä opetukseen! Tabletit on jo tilattu apteekkiin, ja onneksi korvattavuuskin on jo myönnetty, muutoin neljän, kerrallaan tarvittavan tabletin hinta olisi viidettä sataa euroa! Tästä eteenpäin siis tuo lyhyempi tiputushoito korvataan kotioloissa otettavilla tableteilla! Mielenkiintoista!

Miehellä siis kohtuullinen tilanne tällä hetkellä, mutta se toinen asia ja uuden murheen aihe, on, että kahdeksankymppinen äitini on joutunut sairaalaan ja hällä tutkitaan nyt mistä johtuu elimistön suolojen vaje ja siitä aiheutuvat hankalat oireet. Äitiä pitäisi päästä katsomaan jossakin välissä, joko nyt viikonloppuna tai sitten ensi keskiviikkona, kun miehen sytostaattihoidoilta uskaltaa lähteä! Luojalle kiitos, isosiskoni asuu äidin kanssa samalla paikkakunnalla ja on hänen apunaan ja tukenaan siellä, minulla matkaa äidin luo on neljättäsataa kilometriä! Mutta voi tätä huolien määrää! Pikkuhiljaa alkaisi jo tämänsorttinen riittää!

2 kommenttia:

  1. Juu tuo täyskorvattavuus on tosi hineo asia...jos ei korvausta olisi ei hoitoon olisi mahdollista, kuin tosi rikkailla.
    Toivotaan, että äitisi pääsee pian kotiin♥

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Äiti vielä ainakin viikonlopun sairaalassa, mutta eiköhän mahda pian päästä kotiin!

    VastaaPoista