perjantai 26. kesäkuuta 2015

On niin kivaa, että!

Jippii!!!!! Mä pääsen suolentähystykseen!!! Olen aina halunnutkin siihen tutkimukseen :P :P :P !!!! No, itse asiassa, itsepähän lääkärin vastaanotolle menin. Alkaa niin kypsyttää, kun ihan sama mitä ruokaa syön ja kuinka vähän tahansa, maha turpoaa kuin kaasupallo ja oikean kylkikaaren alle tulee jäytävä kipu, aivankuin ennen sappileikkausta. Jaiks! Joku tolkku tähän on saatava. Toinen vatsaoire tulee milloin sattuu, mutta pahimpana silloin, kun vatsa on tyhjä. Siihen sain uudet mahansuojalääkkeet. Ei laittanut mahalaukun tähystykseen, joka minun mielestäni olis ollut ihan järkevää tässä tilanteessa, kun joudun säännöllisesti syömään tulehduskipulääkkeitä selän ja jalkojen takia ja oireet närästyksineen ja vatsanpoltteineen on samat kuin kolme vuotta sitten, jolloin minulla tähystyksessä löytyi vatsahaava. Siitä saakka olen syönyt mahansuojalääkettä päivittäin, mutta nyt on oireet palanneet ja tosi vahvoina, siksi vaihdettiin eri mahansuojalääke, jospa se auttaisi. Mahalaukun tähystys on ihan hauska juttu. Kahdesti olen sen kokenut ja kummallakin kerralla nauratti ihan hirveästi oma röyhtäilyni! Mitään kipua tai muuta vastenmielistä en kokenut koko homman aikana. Hassua miten tuotakin toimenpidettä kauhistellaan!

Ajattelisin, että nämä vatsaoireeni ovat elämäntilanteeseen liittyviä stressioireita. Paranevat varmasti aikanaan, kun tilanne miehen sairauden osalta helpottaa. Siihen saakka on koitettava pärjätä lääkkeiden avulla - ja ruokavalion. Aion pienentää ruoka-annoksiani ja siirtyä kevyempiin ruokalajeihin ja vähentää kahvin juontia. Ihan pakko. Näiden oireiden kanssa ei nääs ole enää kovin kivaa. Se sensijaan oli kivaa, että lääkärinäni oli entisen naapurini entinen pikkutyttö. Nykyinen nuori nainen siis. Hän tunnisti minut vasta, kun muistutin kuinka hän pikkutyttönä ajatti tytärtäni puukon kanssa pitkin naapuruston pihoja.

Ensi viikolle varmaankin saan tuon suolentähystysajan. Siitä tuleekin sitten varmaan aivan oma seikkailunsa. Pitäisi nääs saada auto parkkeerattua ison kaupungin keskustaan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen ja mieluiten lähelle tuota lääkärikeskusta, jonka ostopalveluina tähystys tehdään. Huh!

2 kommenttia:

  1. Entinen työkaverini oli siinä...ei kuulema kiva kore, mutta ei nyt niin pahakaan...kyllä sinä pärjäät..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, enempi jännittää se suolentyhjennys ennen toimenpidettä :P

      Poista